Og de nominerede er….

Så lukkede tilmeldingen til Årets Danske WordPress 2015

Det blev til ialt 33 tilmeldte sites i de 6 kategorier, og en helt klar publikums favorit; Firma kategorien der med 10 websites, har dobbelt så mange tilmeldte og konkurrencen er derfor hård i den kategori.

Jurien bedømmer og nominerer deres favoritter

De 5 jurymedlemmer, Mark Thomas Gazel, Jesper Søholm, Patrick Hesselberg, Milene Rose Holm & Malene Hald, bedømmer alle indkomne nomineringer på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.  Det site i hver kategori, der har fået flest point af juryen går videre til publikumsafstemningen.

På selve WordCampen får publikum lov at vælge mellem de 6 kategori-vindere og sitet med flest stemmer bliver kåret som Årets Danske WP 2015 og får overrakt den eftertragtede WordPress-pokal som afslutning på WordCamp søndag d. 4. oktober.

De nominerede hjemmesider i Medie/Nyhedsside

105.dk

frkronnow.dk

fcn.dk

5 tanker om “Og de nominerede er….

 1. Nu skal jeg ikke lyde som en sur mand – fordi der er en del pæne sider i blandt.
  MEN… Der er fandme også meget skidt, flere af siderne har helt tydelige grafiske og typografiske fejl. Nogen af siderne er bare en købe tema hvor der er ændret farve og smidt nogen billeder ind. Er det virkelig det bedste DK kan?

  1. Hej Morten, du kan med din stemme være med til at sørge for at det er dem uden fejl og “mangler” der vinder, så vi kan være fælles om at højne niveauet til næste år.

   WordPress er stadig ungt i DK, når vi taler erhvervsmæssig opsætning og udvikling af temaer, og vi har fortsat få større spillere på markedet som har fået øjnene op for WordPress.

   Om et tema er et så kaldt købe tema der er ændret i, eller et der er bygget fra bunden vil jeg nu personligt mene er lige gyldigt ift. at opnå et resultat der kan præmieres en award.

  2. Nu er det ikke kun “det bedste website, bygget fra bunden og uden lånte komponenter”. Det handler også om hvordan sitet bliver brugt – og om det evt. stadig kan skille sig ud, selv hvis det “bare” er et købt tema.

Der er lukket for kommentarer.